Algemeen

Als vereniging willen wij veel en goed met onze leden en onze omgeving communiceren. We proberen dat duidelijk en correct te laten verlopen.
Om dit nog verder te verbeteren zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om dit naar een volgend niveau te brengen.
Zo willen we nadrukkelijker op social media aanwezig zijn, continu boeiende, gekke en leuke inhoud via o.a. onze website publiceren en regelmatiger in de pers zijn.
Wij zijn op zoek naar iemand die ons daarbij kan helpen. Vind jij het leuk om hierin als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan onze geweldige club, meld je dan aan bij het bestuur!

Voor meer informatie: mail voorzitter@bsvzuidvogels.nl.

WhatsApp Image 2018 01 13 at 20.31.56

Happy New Year Images 2018 1Op zondag 7 januari willen wij met jullie proosten op nieuw sportjaar dat voor ons ligt.
Vanaf 16:30 uur tot 18:00 uur nodigen wij jou en je gezin uit op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

We zullen met elkaar nagenieten van een mooi honk- en softbaljaar en vooruitzien op een mooi vers nieuw jaar dat we voor de boeg hebben. Dit onder het genot van een drankje en een hapje.

Wij hopen jullie allemaal te treffen op de 7e in onze kantine op de Meentweide en wensen jullie en je geliefden een fijne jaarwisseling.

Met sportieve groet,

namens het bestuur

Een sfeervol gedekte tafel SmallOp vrijdagavond 1 december hebben wij ruim 45 vrijwilligers mogen verwennen op het inmiddels traditionele Thanksgiving Dinner. Helaas had een aantal mensen tevoren moeten afzeggen. En jammer genoeg speelde overmacht op het laatst voor enkele vrijwilligers nog een onverwachte negatieve rol.

Lees meer...

high school diploma
high school diploma