Algemeen

Beste leden,
 
Op 5 april 2019 speelt Softbal Heren 1 om 20:00 zijn eerste competitiewedstrijd thuis tegen Red Lions. De eerste bal zal gegooid worden door Wethouder Boom van Sport en een groot publiek zou geweldig zijn.
 
Wij hopen jullie daar te zien!
 
De Heren van Softbal 1

WhatsApp Image 2019 03 02 at 13.55.04Op zaterdag 2 maart heeft een groot aantal vrijwilligers een slag geslagen om de accommodatie klaar te maken voor het seizoen.

De kantine werd grondig schoongemaakt, de softbal velden werden geschoffeld, het beeball veld kreeg nieuwe banken en wee bestraat en de reclameborden gewassen en verhangen.

Er waren broodjes, een appeltje en een drankje en er hing een heerlijke sfeer.

Binnenkort komt er nog een een zaterdag ochtend waarop wat dingen aan worden gepakt. Heb je zin om mee te helpen meld je dan bij het bestuur of Gerard Klück jr.

Met sportieve groet van een trots bestuur

Waardering op provinciaal niveau 2 SmallDe statenfractie van de VVD in Noord-Holland reikt jaarlijks taarten uit aan personen die zich bijzonder verdienstelijk maken als vrijwilliger. Dit jaar is onze zeer gewaardeerde onderhoudscommissie door de VVD-fractie van de gemeente Huizen voorgedragen om op provinciaal niveau in het zonnetje te worden gezet. Op vrijdagochtend 8 februari werd een delegatie van de onderhoudscommissie bestaande uit Frits Hogguer en Adri van 't Hoenderdal (helaas was Henk Vegt verhinderd) verrast door een bezoek van Sjoerd van Klink (VVD Huizen) en Marco Wiesehahn (VVD Noord-Holland). De onderhoudsmannen waren door het trotse bestuur (dat uiteraard wel tevoren was geinformeerd) uitgenodigd voor overleg over de problematiek m.b.t. de ondergrond van het softbalveld. In de toespraken werd vooral aandacht besteed aan het feit dat Nederland en de Nederlandse samenleving veel te danken hebben aan vrijwilligers en dat de doeners onder hen daarbij een bijzondere rol vervullen en daarom waardering verdienen. Als bestuur kunnen we ons daarbij alleen maar aansluiten en weten zeker dat al onze leden het met ons eens zijn.

Een trots bestuur

Waardering op provinciaal niveau 1 Small

IMG 20190210 WA0063Hoe kun je, als 50 jarige vereniging een jubileum seizoen beter beginnen dan met een indoor honk- en softbaltoernooi voor de jeugd.
Afgelopen zondag organiseerde vereniging BSV De Zuidvogels daarom voor de eerste keer een indoor honk en softbal toernooi voor pupillen teams.

De jeugd heeft de toekomst dat werd wel duidelijk op dit goed georganiseerde toernooi. Teams uit het hele land, van Enschede tot Tilburg, maar ook uit de regio streden om de hoogste eer en met veel sportiviteit. Door de jongens werd er gehonkbald en wisten de spelers van United er met de eerste prijs vandoor te gaan. De meiden van Quick Amersfoort wisten op het softbalveld de meeste punten bij elkaar te slaan.

Al met al was het een geweldig gezellige, sportieve en positieve dag waarop zo’n 250 mensen, spelers en toeschouwers, de hele dag sporthal De Meent bevolkten en de dag tot een groot succes maakten.

Vind je om ook eens te komen honk of softballen? We heten je van harte welkom voor een proeftraining. www.bsvzuidvogels.nl

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma