Algemeen

softbal toernooiWanneer: 10 februari 2019
Waar: Huizen Sporthal de Meent, Graaf Wichman 177
Tijden: Pupillen honk- en softbal van 10.00 - 16.00 uur

Ron1Ons bereikte het droevige bericht dat onze oud-voorzitter Ron Philips op Eerste Kerstdag is overleden. Zuidvogels is Ron veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet en bijdrage aan de vereniging. Wij wensen Hetty, Ilse en Thijs en overige familie en naasten veel sterkte de komende tijd.

Bestuur BSV de Zuidvogels

Lees meer...

Agenda Algemene Leden Vergadering BSV De Zuidvogels
4 december 2018 – 20.00 uur, kantine BSV De Zuidvogels

 

Wij nodigen al onze leden en ouders van jeugdleden uit om deel te nemen aan onze Algemene Ledenvergadering die op dinsdag 4 december a.s. om 20.00 uur zal beginnen in onze kantine.

Lees meer...

hello2019Op zondag 6 januari willen wij proosten op nieuw sportjaar dat voor ons ligt.
Vanaf 16:30 uur tot 18:00 uur nodigen wij alle leden en hun gezin uit op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
 
We zullen met elkaar nagenieten van een mooi honk- en softbaljaar en vooruitzien op een mooi vers nieuw jaar dat we voor de boeg hebben. Dit onder het genot van een drankje en een hapje.
 
Wij hopen jullie allemaal te treffen op de 6e in onze kantine op de Meentweide en wensen jullie en je geliefden een fijne jaarwisseling.
 
Met sportieve groet,
 
namens het bestuur

Het junioren honkbalteam van 2018

juni23De World Series staan op het punt van beginnen, maar het beste team is natuurlijk al lang duidelijk: onze eigen junioren honkbal. Wat hebben zij het dit seizoen ge-wel-dig gedaan! Niet alleen als honkballers (ze zijn als eerstejaars junioren meteen 3e geworden van de competitie), maar vooral ook als hónkballers. Want misschien nog wel meer dan bij andere sporten, bepaalt bij honkbal de optelsom van de individuen het succes van het hele team. En een hecht team van fantastische individuen, dat is het!

Zo’n 10 maanden geleden was het nog maar de vraag of er dit jaar überhaupt een juniorenteam zou komen. Het seizoen ervoor waren de 6 jongens die toen junioren hadden moeten worden, noodgedwongen teruggeplaatst bij de aspiranten – terwijl ze al lang aan de volgende stap toe waren.
Maar in plaats van zich daar te goed voor te voelen, ontfermden ze zich over de jongere aspiranten en hielpen ze waar mogelijk. Toen al lieten ze de teamspirit zien dat een van goed team een topteam maakt.

Lees meer...

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma