Algemeen

9sept0Dit weekend was t weer zover; het jaarlijkse Sterrenkamp met alle beeballers en pupillen!
Dit jaar met het thema “Holland”. De kantine was omgetoverd in oranje, rood/wit/blauw en ook alle begeleiders vielen goed op in passende outfits.

Zaterdag begonnen we met het maken van kampshirts. Ook daar moest het thema terug komen in de vorm van een koe, klomp of molen. Ijverig werd er aan gewerkt.
Omdat het weer ook mee deed aan het thema “Hollands”, weken de beeballers uit naar een gymzaal voor oer-Hollandse spelletjes als spijkerpoepen en koekhappen. Op het veld speelden de softbal en honkbal pupillen “wie is de mol”. Met echte molboekjes en jokers werd er fanatiek gespeeld en gemold. Bondjes werden gesmeed en ook met de mol....

Rond 6-en stond er een heerlijk oer-Hollands maaltje op tafel; patat met frikandellen, kroketten en appelmoes. Na het eten keken we met z’n allen film. Maar er werd vooral onrustig gewacht tot het donker werd en de vossen zich op t veld verstopten. Wat waren alle vossen weer fantastisch uitgedost! Dit keer hadden we 21 vossen, een record! Vanwege het weer dit jaar helaas geen tentjes op het veld. Dus rond 22.00 uur iedereen lekker warm in z’n eigen bed. Nou ja, bijna iedereen...

Zondagochtend waren we al vroeg weer present. Om half 8 stond er al een lieve moeder eieren te bakken en werden de tafels gedekt door de dames van de organisatie.
Met vereende krachten werd door een aantal vaders het veld gedweild zodat de clinic door kon gaan. Na een heerlijk ontbijt werd eindelijk onthuld wie de Mol was en wie er met de prijzenpot vandoor ging. Tom was een goede mol, want alleen Rosalie had hem verdacht!!

Lees meer...

WhatsApp Image 2019 08 26 at 09.21.10Vandaag starten ONZE mannen van Heren Softbal 1 HUN Supercup avontuur IN Rome.
Om 11u spelen zij hun eerste wedstrijd tegen de Franse Barracudas uit Montpellier. Het begin van een mooie reis die vorig seizoen begon met een derde plek in de competitie. Afgelopen jaar hebben ze zelf via crowdfundacties dit project (financieel) realiseerbaar gemaakt.
We zijn enorm trots op de mannen en wensen ze veel succes de komende week in Rome!
GO TEAM.


Volg ze met de link hieronder:
http://competition.europeansoftball.org/2019/nettuno/schedule.php

Achtergrond OktoberHallo Zuidvogel!
 
Dit jaar bestaat Base-en Softbalvereniging De Zuidvogels 50 jaar!
Deze mijlpaal willen wij graag vieren met al onze leden, oud-leden en trouwe fans.
Daarom organiseren wij ‪‪op 12 oktober‬‬ een heus
 
OKTOBERFEST
 
Dit feest zal in het teken staan van ontmoeten, gezelligheid en bijpraten.
Bij deze ben je van harte uitgenodigd!
 
Zou je deze uitnodiging willen delen met mensen in jouw netwerk die ooit lid waren van Zuidvogels? We verspreiden dit bericht via mail, app en facebook, en kunnnen daarbij jouw hulp goed gebruiken!
Neem dus even de tijd om te kijken wie jij nog kent van vroeger, en geef het door!

LET OP!
In verband met veiligheid en inkoop werken we met een aanmeldingslijst, dus meld je aan via het emailadres jubileumfeest@bsvzuidvogels.nl
We schenken geen alcohol aan mensen onder de 18, dus neem een ID bewijs mee.
 
Tot slot zouden we het uiteraard heel leuk vinden als je met je kleding iets doet met het thema “Oktoberfest”, maar daarin ben je vrij.

Groeten Marco Albers, Yolanda Segaar, Suzan Dam, Mieke Alberts-Wessels en Madelon Beek

BoTBIn dit aankomende weekend van 12 t/m 14 juli organiseert BSV De Zuidvogels i.s.m. Stichting United Youth Baseball Education ter gelegenheid van haar 50 jarige jubileum het internationale jeugdhonkbal toernooi “Battle of The Birds”.

Ongeveer 120 jeugdspelers in de leeftijdscategorie 16U zullen het gehele weekend in onderlinge wedstrijden met hun team strijden om de winst. Vanuit BSV De Zuidvogels zal het United-Zuidvogels Junioren 1 team deelnemen en spelen tegen diverse honkbal academies uit Frankrijk, Duitsland en Nederland.

De wedstrijden staan gepland van vrijdagmiddag 16:00 tot zondagmiddag 18:00 uur. Dus drie dagen gegarandeerd vol spannende topwedstrijden.

Op de zaterdagavond wordt er om 20:00 uur een Homerun Derby georganiseerd, waarbij 1 speler uit elk team gaat proberen de meeste homeruns te slaan. De rest van de deelnemers kunnen dan gelijktijdig genieten van een heerlijke BBQ en aansluitend feesten tijdens de disco avond, waarbij ook de overige jeugdleden van BSV De Zuidvogels zijn uitgenodigd.

Lees meer...

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Jubileumfeest

We zijn nog op zoek naar houten zogenaamde biertafels en banken en heaters, en zijwanden van een partytent.
Heb jij een idee daarvoor, neem contact met een van ons op.
jubileumfeest@bsvzuidvogels.nl

Tot ziens ‪op 12 oktober‬!

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma