Algemeen

9a6c0c82 2fb1 4041 bcd6 ee26c37c4904Zaterdag 7 juli heeft het meiden pupillenteam van HCAW-Zuidvogels de eerste prijs gewonnen tijdens een groots opgezet honk- en softbaltoernooi in Scheveningen. Aan het toernooi namen zo’n dertig teams uit het hele land deel.

De ondergrond van het toernooi was niet – zoals gebruikelijk – gravel en gras, maar zand. Dit zorgde voor spectalulaire slidings, verre sprongen om nog net te bal te kunnen vangen en opstuigend zand wat rennen naar de honken extra zwaar maakte.

Het team, bestaande uit twaalf enthousiaste meisjes uit Huizen, Bussum en Weesp, won overtuigend alle wedstrijden en kreeg daarmee de eerste prijs in handen. De tweede plek was voor Houten Dragons en het brons ging naar Blue Birds uit Delft.

Het familietoernooi gaat aanstaande zaterdag niet door, maar zal worden verplaatst naar eind augustus.
Datum volgt!

Samen met een groot aantal andere (sport)verenigingen hebben wij de afgelopen maand veel tijd en energie gestoken in het AVG-proof worden. Op onze website staat inmiddels de Privacyverklaring en op het vernieuwde Aanmeldingsformulier staat een korte samenvatting van deze verklaring weergegeven. Aan alle seniorleden en alle ouders van jeugdleden zal in de komende weken nog worden gevraagd een Toestemmingsverklaring in te vullen en te ondertekenen, waarmee zij instemmen met de Privacyverklaring. Deze ingevulde formulieren zullen vervolgens bij de vereniging worden opgeslagen tot het moment dat u of uw kind onze vereniging verlaat. Voor evt. vragen kunt u terecht bij onze functionaris gegevensverwerking privacy@bsvzuidvogels.nl

20180701 150458Beste lezers,

We zijn dit jaar begonnen met een compleet nieuw softbal pupillen meidenteam.
De wintertrainingen zijn zeer succesvol geweest en ze hebben heel veel geleerd in de zaal bij Hcaw.
De 1e periode op het veld is bijna afgelopen en staan op een hele mooie 3e plaats in de 1e klasse competitie.

Alle meiden gaan per week vooruit en is voor Rene en mijzelf erg leuk om te zien.
Net als vorig jaar hebben we nu ook een bootcamp clinic laten verzorgen door Kenji Huissteden van Fitnessmart.
De meiden hebben hier erg van genoten al was het met 30 graden erg warm op het veld.
Touwtrekken, rennen, banden omgooien en squads maken dit allemaal met z'n allen en dit vergroot nog meer de team spirit in het team.

Lees meer...

Zuidvogels FT 2018Na de succesvolle editie van vorig jaar houden we op 14 juli voor de 2e keer het Summer Tournament oftewel het familietoernooi!
Stel een team samen met familie, buren, vrienden, kennissen of onbekenden en geef je op!

Thema: Quatorze Juillet!

Voor het meest creatieve team, zal er uiteraard een creatieve prijs zijn.....

Tot de 14e juli!

De toernooicommissie

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma