Algemeen

Vanwege het wegvallen van de postbussen in Huizen zijn we op zoek gegaan naar een nieuw postadres. Vanaf heden kan alle post gericht worden naar het volgende adres.

BSV de Zuidvogels
Keurenplein 41
UNIT A5243
1069CD Amsterdam
Nederland

De reguliere postbus zal na de zomer worden afgesloten.

Bestuur b.s.v. de zuidvogels

Op zondag 16 juni stonden de meiden van Storks ons op te wachten in de vallei in Bussum, klaar om de strijd aan te gaan. Ruim op tijd na de lange reis uit Kijkduin keken ze verbaasd om zich heen. Dit waren wel erg jonge tegenstanders, moeten ze gedacht hebben. Ondertussen op het veld in Huizen vroegen onze meiden zich af waar die tegenstanders nou bleven. Het blijft een uitdaging zo’n combinatieteam, maar met geringe vertraging konden we onder de bezielende leiding van Dymfna en Romea proberen weer eens een wedstrijd te winnen na 2 verliespartijen.

Lees meer...

Jubileum Editie!
B.S.V. de Zuidvogels 50 jaar
Het kan niemand ontgaan zijn dat Zuidvogels honk en softbal dit jaar 50 jaar bestaat. Om dit met zijn allen te vieren houden we op zaterdag 6 juli een jubileumeditie van het familietoernooi.
Zoals het hoort bij een goed toernooi hebben we natuurlijk ook een thema dit jaar, en dat is 50/50. Wees creatief en maak hier iets moois van, wie weet kan je er een prijs mee winnen.
De dag zelf sluiten we af met een BBQ, met voor elk wat wils.
Dus willen de ouders van een jeugdteam eens samen met hun kinderen spelen? Of lijkt het je leuk om met de hele familie een balletje te slaan? Schrijf je dan snel in! Maar ook als je altijd al met je collega’s hebt willen softballen, of je vrienden met die grote mond die bal wel eens weg zien slaan is dit het toernooi voor jou! We zullen bij de indeling zoveel mogelijk rekening houden met de samenstelling van de teams. Schrijf je dus snel in via de inschrijflijst in de kantine of stuur een mailtje naar secretariaat@bsvzuidvogels.nl

Tot 6 juli,

De toernooicommissie.

IMG 20190603 WA0037Leden,

Bram Weijgertze is sinds dit jaar gaan spelen bij HCAW om te gaan proberen zijn droom waarheid te laten worden, MLB speler zijn van de Boston Redsox.
Afgelopen zaterdag kwam dit weer iets dichterbij en is hij toegelaten tot de Scimitars Academie.
Wij zijn erg blij voor Bram die sinds februari 2013 lid was van de gezelligste club van Nederland.

Bram, succes en maak je droom waar!

WhatsApp Image 2019 05 13 at 21.03.47De pupillen honkbal kwamen afgelopen zaterdag ook in actie.

Tijdens de intraining hebben een aantal handige moeders met strijkbout alle 50-jaar-Zuidvogels-jubileumpatches op de mouwen van de jongens gestreken. ❤

Ze waren voor het eerst helemaal compleet en dus stond er 15 man op t veld!

Helaas bleek Quick een maatje te groot.

Maar, met al 2 overwinningen op zak gaan we er as zaterdag weer voor. Dan spelen de boys om 10 uur thuis tegen HCAW! Altijd spannend! Tot dan?


WhatsApp Image 2019 05 13 at 21.00.48

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma