website 1Afgelopen zondag, 25 september is ons eigen Softbal Juniorenteam 1e Klasse, HCAW-Zuidvogels, kampioen geworden.
Een niet te onderschatten prestatie: vorig jaar nog aspiranten en dit jaar voor het eerst in de juniorencompetitie.
Eindigen in de middenmoot was het aanvankelijke doel, maar al gauw bleek dat de meiden met hun enthousiasme, doorzettingsvermogen, wilskracht en vechtlust veel meer in hun mars hadden.
Keer op keer werden wedstrijden gewonnen, een enkele keer op hun sloffen maar vaker door vanuit een aanvankelijke flinke achterstand verbeten terug te knokken en toch uiteindelijk overtuigend te winnen.
Voor het enorm trouwe publiek vaak een ware beproeving, de spanning was dan enorm.


Trouw aangestuurd en begeleid door hun twee grijze wijze coaches Ruud Huijssteden de Wit en Ed van ’t Boveneind werd ook de laatste wedstrijd tegen Robur in Apeldoorn gewonnen en kon de “champagne” ontkurkt worden. Wederom niet zomaar, maar een bloedstollende strijd...terugkomend van een 8-4 achterstand naar een 9-15 overwinning!
website 2 en omslagMeiden supergoed gedaan! Niet voor niets kregen jullie als team van coaches van de tegenpartij een paar maal complimenten voor jullie sportieve gedrag. Teamspirit, sportiviteit, mooi spel en heel veel plezier heeft tot een prachtig seizoen geleid met welverdiend het kampioenschap.
Ruud en Ed: petje af voor jullie inzet! En natuurlijk dank aan de Vipers die ons bij toerbeurt zo trouw ondersteund hebben.

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma