De trouwe bezoekers van onze algemene ledenvergaderingen (ALV) weten dat wij bij Zuidvogels elk najaar voor 1 december een Algemene Ledenvergadering hebben. Zij zullen zich misschien ook afvragen of er al een datum bekend is. Afgelopen week hebben wij in onze bestuursvergadering besloten de ALV op dinsdag 29 november a.s. te houden. De exacte agenda zullen wij uiterlijk 14 dagen tevoren bekend maken.

De onderwerpen waar wij in ieder geval aandacht aan zullen besteden zijn:de concept-begroting voor 2017, de contributiebedragen voor 2017 en de notulen van de voorjaarseditie van dit jaar. We zullen ook een aantal bestuursvoorstellen in stemming brengen. Een daarvan betreft de invoering van verplichte kantinediensten voor seniorenteams.

Alle relevante stukken zullen uiterlijk 14 dagen tevoren beschikbaar zijn in "Mijn Zuidvogels", het alleen voor leden toegankelijke deel van onze website. Mocht je nog geen account hebben, dan is dit misschien het juiste moment dat je het alsnog gaat regelen via onze webmaster (website@bsvzuidvogels.nl).

De voorzitter

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma