marcel de boerVijfeneenhalf jaar lang was Piet IJntema de trotse voorzitter van onze prachtige vereniging. Op 4 april jl. gaf hij het stokje over.... aan mij!

Tijd om mijzelf voor te stellen, maar niet nadat ik op deze plek Piet wil bedanken voor zijn leiderschap en inzet als voorzitter. En meteen mijn blijdschap uit te spreken over het feit dat hij nog 2 jaar mee blijft besturen als vice-voorzitter. Piet namens de hele club: BEDANKT!

Over mezelf wil ik kort en bondig zijn: Ik ben 45 jaar, man van Madelon en (stief)vader van Milko (17) en Mette (4). De laatste jaren heb ik vooral aan duursport gedaan maar 1,5 jaar geleden werd ik lid van bsv Zuidvogels. Vooral omdat ik (als oud voetballer) de teamsport en het kantine- en kleedkamer ritueel miste. Maar ook om mensen te ontmoeten die het leuk vinden met elkaar sport te beleven en daarnaast iets willen doen voor een club, en voor een ander. De heren van HS3 en mijn vrouw Madelon leerden mij de beginselen van de edele softbal sport en ik vond in Zuidvogels een prachtige vereniging met geweldige mensen.

In mijn werk heb ik op diverse niveau’s plekken samen gewerkt met teams en richting gegeven aan organisaties. Ik ga die ervaring zeker inzetten om Zuidvogels de club te laten zijn die het al is: een plek waar je lekker kunt sporten, elkaar kunt ontmoeten en wat voor elkaar kan betekenen.
Ik heb er zin in dus ik zeg; LET’s PLAY BALL!

Tot ziens op de Meentweide,

Marcel de Boer

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma