Het bestuur van Zuidvogels wil een vereniging zijn waar respect, veiligheid, eerlijkheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.
Vele verenigingen en alle - bij NOC*NSF aangesloten – sportbonden hebben een vertrouwenscontactpersoon. Wij hebben deze (nog) niet en zijn dus op zoek naar iemand die de eerder genoemde waarden ook belangrijk vindt.

Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag over grensoverschrijdend gedrag door iemand van onze vereniging . Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.

De vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun vereniging om preventieve maatregelen te nemen. Voor meer informatie kijk: https://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdend-gedrag/vertrouwenscontactpersoon

Natuurlijk sturen we je niet zomaar op pad. Wij bieden je namelijk een NOC*NSF opleiding aan van 2 avonddelen in september (in Huizen) zodat je goed voorbereid bent op deze mooie verantwoordelijkheid.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien meer wilt weten voordat je besluit dit te willen doen voor Zuidvogels. Je kunt natuurlijk contact opnemen met een van ons. In verband met a.s. vakanties en ingeschatte voorbereidingstijd graag voor 15 juni.

Namens het bestuur,
Marcel de Boer

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma