DSC 7785Pinksteren, voor velen van ons een lekker lang weekend en tijd voor relaxen, familiebezoek of de meubelboulevard. Voor velen ja, maar niet voor onze honkbal aspiranten.
Zij waren namelijk zondag en maandag actief op het HCAW Pinkstertoernooi. Op zondag hebben zij drie wedstrijden gespeeld tegen respectievelijk HCAW 3, HCAW 1 en PUC (uit Parijs). Alleen HCAW 1 bleek een maat(je) te groot, de andere wedstrijden werden gewonnen. Daarom mochten ze op maandag in de finalepoule aantreden tegen Kinheim, Eagles (Tsjechi√ę) en, tja, weer HCAW 1.

De eerste wedstrijd tegen Kinheim werd winnend afgesloten waarna HCAW de volgende tegenstander was. Er volgde een fantastische wedstrijd met goede verdediging van beide partijen. Uiteindelijk werd deze met 6-5 verloren, maar zowel het team als de coaches en de vele aanwezige supporters hebben enorm genoten. De laatste wedstrijd tegen de Tsjechische vrienden bleek net teveel van het goede en ging ruim verloren. Het was een leuk en leerzaam toernooi met als resultaat de derde plek! Bij dit bericht ziet u twee teamfoto's: de ene voorafgaand aan de eerste wedstrijd en de tweede na afloop van de eindceremonie. Ziet u de verschillen? Ik geef er twee cadeau: op de tweede foto zijn ze een ervaring en een beker rijker!!
3 trotse coaches

 

DSC 7836

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma