Afgelopen juni riepen wij de vereniging op uit te kijken naar een vertrouwenscontactpersoon.
Het bestuur van Zuidvogels wil een vereniging zijn waar respect, veiligheid, eerlijkheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.
Vrij snel na deze oproep meldde Janette Zuidema zich aan als vrijwilliger. Wij zijn zeer verheugd dat Janette deze belangrijke taak op zich wil nemen. Wij heten haar dan ook van harte welkom in het vrijwilligersteam.
Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag over grensoverschrijdend gedrag door iemand van onze vereniging. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.
De vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun vereniging om preventieve maatregelen te nemen. Voor meer informatie kijk: https://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdend-gedrag/vertrouwenscontactpersoon
Je kunt Janette haar contactgegevens vinden op de website in het menu CLUB-vertrouwenscontactpersoon.
Maar wie is Janette? Hieronder stelt ze zich kort voor.

Even voorstellen.
Ik ben Janette Zuidema en de moeder van 2 kinderen, Roos 18 jaar en Ben 13 jaar.
Ben is al een aantal jaren met veel plezier actief honkballer en heeft het geweldig naar zijn zin bij de Zuidvogels.
Binnen onze vereniging is een vertrouwenscontactpersoon nodig als aanspreekpunt voor iedereen die een aanleiding heeft voor een vertrouwlijk gesprek. Om dit zo goed mogelijk handen en voeten te geven zal ik eind september de aanvullende cursus vertrouwenscontactpersoon volgen om deze taak binnen onze vereniging zo goed mogelijk te vervullen.

Groet,
Janette.

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma