Een sfeervol gedekte tafel SmallOp vrijdagavond 1 december hebben wij ruim 45 vrijwilligers mogen verwennen op het inmiddels traditionele Thanksgiving Dinner. Helaas had een aantal mensen tevoren moeten afzeggen. En jammer genoeg speelde overmacht op het laatst voor enkele vrijwilligers nog een onverwachte negatieve rol.

 

Meer dan 60 vrijwilligers mogen uitnodigen om hen te bedanken voor weer een jaar vrijwillige inzet voor de vereniging is een rijkdom voor het bestuur van een vereniging!

Al ruim tevoren hadden wij onder de bezielende leiding van Suzanne Dam onze kantine omgetoverd in een sfeervol 'pop up restaurant'. De prestatie die Michel Welling in 2016 had neergezet, werd ook dit jaar weer geëvenaard. En op basis van de reacties lijkt een vervolg in 2018 voor de hand te liggen.

Na het hoofdgerecht werden Mirjam Danko en Michiel van Wulfen door de voorzitter uitgenodigd om te worden benoemd tot vrijwilligers van het jaar 2017.

Aan al onze huidige en toekomstige vrijwilligers willen wij alvast meedelen dat het Thanksgiving Dinner in 2018 zal plaatsvinden op vrijdag 23 november. We hopen van ganser harte dat we dan extra tafels en stoelen mogen regelen.

Een super dankbaar bestuur

Een sfeervol gedekte tafel Small    We zijn er klaar voor Small

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma