WhatsApp Image 2018 09 09 at 13.45.49Zaterdag 8 september was het eindelijk zover; de jaarlijkse traditie, het honk- en softbalkamp bij Bsv de Zuidvogels. Om 13.00 uur ontstond er een echte camping op het veld.
Om 14.00 uur stuurden we (bijna) alle ouders naar huis. De teams maakten hun eigen kamp-pet met de naam/logo van een MLB-team. Hele kunstwerken werden er van gemaakt. De ouders van Sep, Addy & Sascha, hadden heerlijke en prachtige cupcakes voor ons gebakken! Bedankt!
De middag werd gevuld met allerlei spelletjes en een echte bingo!
Yo, Sascha, Michelle, Sandra en Annemarie bedankt voor jullie hulp!
Ook Tom en Raphael bedankt dat jullie de rookies zo geduldig hebben geholpen!
Na een avondmaaltijd met heerlijke frietjes en snacks, gebakken door Michiel en geserveerd door Gerard, toverden we de kantine om tot bioscoop.

De spannende afsluiting van de avond in de vorm van een vossenjacht op het donkere veld was weer een groot succes! Dank aan alle vossen!
De nacht was onrustig en voor sommigen kort maar ook dat was genieten natuurlijk. Dank aan de slaap/waakvaders Edwin en Joop.
Zondagochtend werd iedereen fris en fruitig aan het ontbijt verwacht. Lily, de moeder van Rosalie bakte eieren met spek voor iedereen. Dat smaakte goed! Een super ontbijt om goed te presteren bij de clinic verzorgd door de Scimitars. Ondanks de vermoeidheid werd en goed geslagen en gegooid. Bedankt voor de leuke training!

Nadat alle tenten opgeruimd waren en alle spullen weer bij de juiste eigenaar waren sloten we om 12 uur het kamp af met de traditionele waterballonnen aanval op de ouders.
Graag wil ik Michiel van Wulfen bedanken voor de inkoop van al het eten! Goed verzorgd!
Kids; Bedankt voor jullie deelname, aanwezigheid & gezelligheid. We hebben er allemaal van genoten! Volgend jaar weer!
Barbara, Suzanne & Mieke

 

WhatsApp Image 2018 09 09 at 13.45.49 1     WhatsApp Image 2018 09 09 at 13.45.49 2     WhatsApp Image 2018 09 09 at 13.45.50

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma