Zuidvogels bestaat 50 jaar en de vreugde begint vroeg!

BSV de Zuidvogels begint alweer aan zijn 50ste levensjaar. Dit is natuurlijk al knap op zich, want in Huizen vind je alleen al drie Voetbalclubs, een Hockeyclub, een Korfbalvereniging, twee Tennisclubs, een Ski-club en nog een flink aantal verenigingen waar je diverse sporten kunt beoefenen. De concurrentie is dus enorm in een dorp met ruim 41.000 inwoners. Ondanks al deze sportmogelijkheden weet onze club zich nu al 50 jaar staande te houden. Sterker nog: in samenwerking met de gemeente Huizen wordt er zelfs geïnvesteerd. In 2019 wordt namelijk de eerder door de KNBSB afgekeurde veldverlichting van het hoofdveld vervangen, waardoor de avondwedstrijden gewoon gespeeld kunnen blijven worden.

Dit vijftigste jaar belooft er een voor in de boeken te worden. Na twee seizoenen in de tweede klasse hebben de mannen van het eerst Honkbal team zich namelijk knap terug gevochten naar de eerste klasse door een kampioenschap in de tweede klasse. Een schitterende prestatie, voor het vlaggenschip van de Huizer Honkbaltak!

Naast deze succesvolle Honkbaltak bezit Zuidvogels ook een Softbaltak. De Heren van Softbal 1 hebben met 2018 ook een uiterst succesvol seizoen achter de rug. Ondanks dat zij net de Holland series mis liepen voor het Nederlands kampioenschap, heeft het team zich voor het eerst in de clubgeschiedenis met een 3de plaats weten te plaatsen voor de Europa Cup.

Met al dit goede nieuws belooft het wat te worden gedurende het 50ste levensjaar van onze club. Houd de site in de gaten voor verdere ontwikkelingen en activiteiten gedurende dit seizoen.

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Jubileumfeest

We zijn nog op zoek naar houten zogenaamde biertafels en banken en heaters, en zijwanden van een partytent.
Heb jij een idee daarvoor, neem contact met een van ons op.
jubileumfeest@bsvzuidvogels.nl

Tot ziens ‪op 12 oktober‬!

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b