IMG 20190210 WA0063Hoe kun je, als 50 jarige vereniging een jubileum seizoen beter beginnen dan met een indoor honk- en softbaltoernooi voor de jeugd.
Afgelopen zondag organiseerde vereniging BSV De Zuidvogels daarom voor de eerste keer een indoor honk en softbal toernooi voor pupillen teams.

De jeugd heeft de toekomst dat werd wel duidelijk op dit goed georganiseerde toernooi. Teams uit het hele land, van Enschede tot Tilburg, maar ook uit de regio streden om de hoogste eer en met veel sportiviteit. Door de jongens werd er gehonkbald en wisten de spelers van United er met de eerste prijs vandoor te gaan. De meiden van Quick Amersfoort wisten op het softbalveld de meeste punten bij elkaar te slaan.

Al met al was het een geweldig gezellige, sportieve en positieve dag waarop zo’n 250 mensen, spelers en toeschouwers, de hele dag sporthal De Meent bevolkten en de dag tot een groot succes maakten.

Vind je om ook eens te komen honk of softballen? We heten je van harte welkom voor een proeftraining. www.bsvzuidvogels.nl

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma