2Na een mooie wedstrijd zaterdag tegen Almere 90 waren we er helemaal klaar voor. Het eerste toernooi van het seizoen. Bijna het hele team was compleet en met goede moed vertrokken we (heel vroeg) op pad naar de Blue Lions in Tilburg.
Eenmaal aangekomen moesten we even warm trainen en toen konden we er tegen aan. Twee wedstrijden strak achter elkaar door.... das best pittig, zo op de "vroege zomertijd-ochtend". Maar eenmaal op het veld was de vermoeidheid snel verdwenen.

De eerste wedstrijd tegen de Beveren Lions uit België was echt weer even om in te komen. Niet alles verliep even soepel en de oostenwind zorgde ervoor dat we niet altijd even snel reageerden. De tweede wedstrijd was tegen het thuisteam. Een pittige wedstrijd waarbij we in het begin redelijk gelijk opgingen. Helaas verloren we deze twee wedstrijden, maar eenmaal op stoom wisten we weer hoe het spelletje moest en kwamen we de derde wedstrijd weer heel sterk terug. In 4 inningen wisten we de Gryphons uit Rosmalen van de plaat te spelen. Met 5 punten verschil wonnen we de laatste wedstrijd. En mede door de twee homeruns van Rodin was dit echt een wedstrijd om niet snel te vergeten.
Laten we hopen dat dit een voorbode is voor een mooi honkbalseizoen!


1     3     IMG 6587     IMG 6595     IMG 6584

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b