TENUES VOOR JUNIOREN 2Nieuwe outfits brengen honkbaltalenten weer een stap dichter bij heren 1
GESPONSORDE NIEUWE TENUES VOOR JUNIOREN 2

Mocht je onlangs op het veld gedacht hebben ‘Wat zien de mannen van heren 1 er toch jong en vitaal uit’, dan kan het zomaar zijn dat je niet naar de senioren, maar naar de junioren stond te kijken. De ambitieuze jonge mannen van junioren 2 spelen sinds kort namelijk in gloednieuwe tenues, die exact hetzelfde zijn als die van het eerste honkbalteam!

De vraag speelde al een tijdje, maar begin dit jaar werd de knoop doorgehakt: er zouden nieuwe outfits aangeschaft worden om a. de als kool groeiende ledematen van de pubers bij te houden, en b. de aansluiting met het eerste honkbalteam straks nog makkelijker te maken.

Rekening
Dat het een behoorlijke investering voor iedereen zou worden was wel duidelijk - zeker omdat het voor sommigen nog maar de vraag is of ze, i.v.m. aankomende universitaire studies, straks nog wel kunnen blijven spelen.

Des te groter was de verrassing dan ook toen de ouders van pitcher en kortestop Marc aanboden de aanschaf van de shirts voor hun rekening te nemen. Een fantastisch gebaar, waarvoor natuurlijk hartelijk dank namens de andere ouders en alle spelers!

Metamorfose
Onlangs was de metamorfose compleet: in hagelwitte broeken en gloednieuwe Zuidvogels-shirts van topkwaliteit poseerden de mannen voor de eerste teamfoto. Kleine tegenvaller was dat juist deze dag Marc zelf verstek moest laten gaan vanwege ziekte. Dus Marc, snel beter worden, dan maken we meteen een nieuwe foto!

 

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b