BoTBIn dit aankomende weekend van 12 t/m 14 juli organiseert BSV De Zuidvogels i.s.m. Stichting United Youth Baseball Education ter gelegenheid van haar 50 jarige jubileum het internationale jeugdhonkbal toernooi “Battle of The Birds”.

Ongeveer 120 jeugdspelers in de leeftijdscategorie 16U zullen het gehele weekend in onderlinge wedstrijden met hun team strijden om de winst. Vanuit BSV De Zuidvogels zal het United-Zuidvogels Junioren 1 team deelnemen en spelen tegen diverse honkbal academies uit Frankrijk, Duitsland en Nederland.

De wedstrijden staan gepland van vrijdagmiddag 16:00 tot zondagmiddag 18:00 uur. Dus drie dagen gegarandeerd vol spannende topwedstrijden.

Op de zaterdagavond wordt er om 20:00 uur een Homerun Derby georganiseerd, waarbij 1 speler uit elk team gaat proberen de meeste homeruns te slaan. De rest van de deelnemers kunnen dan gelijktijdig genieten van een heerlijke BBQ en aansluitend feesten tijdens de disco avond, waarbij ook de overige jeugdleden van BSV De Zuidvogels zijn uitgenodigd.

De kantine is het gehele weekend open van vroeg tot laat, dus iedereen is van harte uitgenodigd om een fantastisch weekend mee te beleven met veel plezier en heel veel honkbal!

Een sportieve groet,
Het “Battle of The Birds” team

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Jubileumfeest

We zijn nog op zoek naar houten zogenaamde biertafels en banken en heaters, en zijwanden van een partytent.
Heb jij een idee daarvoor, neem contact met een van ons op.
jubileumfeest@bsvzuidvogels.nl

Tot ziens ‪op 12 oktober‬!

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b