Heren 1

teamfoto met special guests beeball rookies SmallDit seizoen zullen bij elke thuiswedstrijd van honkbalheren 1 enkele jeugdspelers ontvangen worden als special guests. Een drietal leden van ons Beeball Rookieteam: Kim, Finn en Ben beleefden op 7 mei de primeur. De "toppers in de dop" werden rond 13.30 ontvangen door de teammanager en na een drankje werden zij geïntroduceerd bij de coaches en spelers. Uiteraard kon en mocht een foto van de "helden van overmorgen" met de "helden van vandaag" niet ontbreken. Een deel van de wedstrijd beleefden Kim, Finn en Ben zelfs vanuit de dug out waar zij taken toebedeeld kregen als pitchcount en count van de slagman. Op die manier leverden zij ook in de praktijk steun. En het heeft geholpen: heren 1 versloeg de tegenstander Kinheim 2 (die al 21 wedstrijden op rij hadden gewonnen) met 13-3. Bij de eerstvolgende wedstrijd zullen enkele spelers van ons Beeball Majorsteam te gast zijn.

De teammanager van honkbal heren 1

zuidvogelsZondagmiddag 10 april speelde ons eerste Heren Honkbalteam voor groot publiek en in fantastische weersomstandigheden haar eerste competitiewedstrijd van 2016.

Zoals te verwachten was begon de wedstrijd onder leiding van pitcher Casper Alberts gespannen, het duurde dan ook enkele innings voordat ons eerste punt genoteerd kon worden. Met een uiteindelijke voorsprong van 3 punten (0-3 in het voordeel van de Vogels) verliet Casper de heuvel en nam Rik Jalvingh het van hem over. Op Rik hadden de honkballers uit Groningen iets meer grip, waardoor de voorsprong om sloeg in een 8-3 achterstand ondanks een tussentijdse pitcherwissel voor Colin Beek.

Lees meer...

heren1 valentijn

Op zondag 17 april speelt ons eerste heren honkbalteam haar eerste thuiswedstrijd tegen Robur '58 uit Apeldoorn.

De wedstrijd begint om 15:00 uur en de weersverwachtingen zijn positief.

Mocht je voor die tijd vast een voorproefje van ons team willen, dan verwijzen we jullie naar de volgende link waarin wij ons zelf kort introduceren.

Honkbal heren 1 The Movie

We zien jullie graag tegemoet, de 17e!

Honkbal Heren 1

Almere08 0806013De positieve vibe rondom het heren honkbalteam heeft opnieuw een aanwinst opgeleverd. Joep van Els (voormalig catcher van HCAW heren 1) heeft na een langdurige en vervelende blessureperiode van zijn fysiotherapeut groen licht gekregen om weer te beginnen met honkballen. En hij heeft besloten dat bij Zuidvogels te gaan doen.

Lees meer...

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b