beeball logo

WhatsApp Image 2018 01 13 at 20.31.56

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop. BeeBall is een veilige balsport, zonder lichamelijk contact met je tegenstander.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich de technische vaardigheden van honkbal en softbal. snel eigen.

BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen.

Door de eenvoudige regels kan iedereen het spel begeleiden: coach, vader, moeder, opa of oma. BeeBall is een echt spel voor families. En het is veilig.

Er zijn twee verschillende vormen BeeBall:

Beeball Rookie League
BeeballMajor League

Wil je meer weten over BeeBall klik dan hier, of kom een keer kijken bij onze teams. Voor meer info kun je ook een mail sturen naar beeball@bsvzuidvogels.nl

Klik hier voor het YouTube kanaal van BeeBall..

 

In 2015 hebben wij de landelijke Beeballdag mogen organiseren. 

Groepsfoto landelijk beeballdag

 

 

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b

high school diploma
high school diploma