top of page
Zoeken

BSV De Zuidvogels presenteert: C&C Softbaltoernooi De Zuidvogels

Bijgewerkt op: 27 jun.

Zin in een (sportieve) uitdaging? Tijd voor een originele teambuilding? Bewegen is goed voor iedereen! 

 

Hierbij nodigen u uit om met een team van uw organisatie in te schrijven voor dit toernooi en te strijden om de titel “Winnaar C&C Softbaltoernooi De Zuidvogels 2024”.  

 

Ieder team bestaat bij voorkeur uit (minimaal) 10 spelers, waarvan in ieder geval 4 vrouwen. Ervaring met het spel is niet vereist: inzet is voldoende. Het toernooi heeft een recreatief karakter, waarbij spelplezier voorop staat. Zuidvogels verzorgt alle benodigde spelmaterialen. Sportieve buitenkleding wordt aanbevolen. Universele teamkleding met bedrijfsnaam of -logo is natuurlijk helemaal top! 

 

Om iedereen gelijke kansen te bieden en kennis te laten maken met de basic skills van deze mooie teamsport, waaronder gooien, vangen (maar ook slaan en stelen!) bieden wij in de maand september voorafgaand aan het toernooi meerdere trainingsavonden aan. Deze zijn geheel vrijblijvend. Elk team kan dan (maximaal twee avonden) tussen 17.00 uur en 19.00 uur de basisbeginselen onder begeleiding van onze trainers oefenen. Aansluitend op de trainingsavonden is er in onze kantine gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Op vrijdag 13 september speelt ons eerste herensoftbalteam een competitiewedstrijd op het complex. Als u het leuk vindt  kunt u deze wedstrijd bijwonen. 

 

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 28 september 2024 

 

De deelnamekosten zijn € 250,- per team (of € 25,- per deelnemer, indien er niet een heel team ingeschreven kan worden - er worden dan gemengde teams samengesteld).  

 

Bij voldoende belangstelling willen we aansluitend aan het toernooi een gezellige BBQ organiseren. Hiervoor kan dan worden ingeschreven voor € 20,- p.p. (Dit is inclusief twee consumpties). 

 

Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen, dus wacht niet te lang en schrijf snel in! 

 

Tot snel voor veel gezelligheid en plezier bij BSV de Zuidvogels! 

 

 

Inschrijven kan op onze website: Toernooien | BSV Zuidvogels

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page