top of page

Gedragsregels

Deze regels zijn bedoeld om een positieve en respectvolle sfeer te bevorderen, zowel op als buiten het veld:

 

1. Respecteer elkaar:

Behandel alle leden, coaches, scheidsrechters en ouders met respect, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond of vaardigheidsniveau.

2. Sportiviteit staat voorop:

Toon sportiviteit, eerlijkheid en integriteit in alle situaties. Accepteer winst en verlies met waardigheid.

3. Veiligheid gaat boven alles:

Volg de regels en richtlijnen met betrekking tot veiligheid op en buiten het veld. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van en handelt naar de geldende veiligheidsprotocollen.

4. Geen discriminatie of pestgedrag:

Discriminatie, pesten of ander ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Iedereen moet zich veilig voelen bij de vereniging.

 

5. Teamgeest en samenwerking:

Moedig teamwork en samenwerking aan. Werk samen met teamgenoten, coaches en andere leden om een positieve omgeving te bevorderen.

6. Respecteer eigendommen:

Respecteer de eigendommen van de vereniging en anderen. Vernieling wordt niet getolereerd.

7. Verantwoordelijkheid voor eigen gedrag:

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag, zowel op als buiten het veld. Handel altijd in overeenstemming met de normen en waarden van de vereniging.

8. Volg de instructies van de coaches en officials:

Respecteer de instructies van coaches, scheidsrechters en andere officials. Discussies kunnen plaatsvinden op een respectvolle manier, maar respecteer altijd de beslissingen.

 

9. Ouders als positieve supporters:

Ouders worden aangemoedigd om positieve supporters te zijn. Moedig alle spelers aan en respecteer de beslissingen van de coaches en scheidsrechters.

10. Eerlijke kans voor iedereen:

Zorg ervoor dat alle leden een eerlijke kans krijgen om deel te nemen en zich te ontwikkelen, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

bottom of page