top of page

Kantine

Wat is er fijner dan tijdens de wedstrijd van jouw kind een kop verse koffie te kunnen halen in de kantine? Of na je wedstrijd een drankje te kunnen doen met jouw team? Precies, ik kan weinig bedenken!


Maar om dit te kunnen doen, zijn er een aantal dingen van groot belang. Eén daarvan is dat de voorraden goed aangevuld blijven. Dit gaat van thee en suiker, tot bittergarnituur. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met de inkopen voor de kantine? Geef dit door aan het bestuur zodat er besproken kan worden wat deze taak inhoudt en hoe jij hier invulling aan kan geven!


Zoals je misschien wel weet, maakt een vestiging van Stichting Kinderopvang Huizen
doordeweeks gebruik van onze kantine. Hier komt het een en ander aan organisatie en
afspraken bij kijken. Lijkt het jou leuk om het aanspreekpunt te zijn? En te zorgen dat de
communicatie soepel verloopt? Dan ben jij de perfecte persoon om dit op te pakken! Laat aan het bestuur weten dat je geïnteresseerd bent en dan gaan we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Lijkt het je leuk om af en toe, of misschien vaker, op vrijdagavond een kantinedienst te draaien? Geef ook dit door aan het bestuur zodat je met de juiste persoon in contact kan komen! Heb je nog nooit achter de bar gestaan maar wil je het wel graag leren? Geen probleem! Er zijn genoeg mensen die je wegwijs kunnen maken in de kantine!

bottom of page