top of page

Heb je van jouw klasgenoot, vriend of vriendin gehoord hoe leuk het is bij BSV De Zuidvogels en wil je eens kijken of jij het zelf ook leuk vindt, stuur dan een bericht naar welkom@bsvzuidvogels.nl Schrijf in dit bericht wel even jouw naam, voornaam, leeftijd en geef ook aan of je een jongen of een meisje bent. Wij zullen op basis van deze gegevens kijken bij welk team je het beste een keer kunt meetrainen.

De trainer of teammanager van dat team zal dan contact met jou opnemen voor het maken van een afspraak. Aan jeugd die nog nooit eerder heeft gehonkbald of gesoftbald, bieden wij 5 gratis proeftrainingen aan.Voor senioren die nog nooit eerder gespeeld hebben, geldt dat zij 3 gratis proeftrainingen kunnen volgen. 

Heb je al honkbal- of softbalervaring, stuur dan een bericht naar welkom@bsvzuidvogels.nl met daarin informatie over jouw ervaring (o.a. klasse waarin jij gespeeld hebt en veldposities). Op basis daarvan zal bekeken worden welk team het meest passend voor jou is. 

Op het aanmeldingsformulier dat je hier kunt downloaden (PDF-bestand) kun je zien wat de geldende contributiebedragen zijn. Mocht je na de proeftrainingen lid willen worden, dan verzoeken we jou het aanmeldingsformulier in te vullen, te ondertekenen en te sturen naar ledenadministratie@bsvzuidvogels.nl

Leden die zowel honk- als softbal spelen betalen een toeslag van € 35,00 op hun contributie.

De contributie voor recreanten bedraagt € 85,00

De contributie voor niet-spelende leden en donateurs bedraagt € 35,00

Wil je je lidmaatschap aanpassen of opzeggen, stuur dan een mail naar ledenadministratie@bsvzuidvogels.nl

De contributie voor spelende leden is afhankelijk van het geboortejaar en bedraagt voor geboortejaar:

€ 125,00

€ 185,00

€ 205,00

€ 230,00

€ 270,00

  1. 2013 of later

  2. 2010 t/m 2012

  3. 2007 t/m 2009

  4. 2002 t/m 2006

  5. 2001 of eerder

bottom of page