top of page
Zoeken

Aandacht voor Honkbal!

Op het herfstvakantie programma van de buurtsportcoaches stond voor vrijdag 27 oktober honkbal op het programma! Jeugd van 6 - 12 jaar kon 2 uur lang kennis maken met honkbal bij BSV de Zuidvogels. Helaas was het behoorlijk nat buiten, maar gelukkig kon de activiteit naar de gymzaal bij de Wolfskamer worden verplaatst. 


Er waren 16 enthousiaste kinderen in alle leeftijden aanwezig, waaronder 3 leden van ons BeeBall team. De 2 buurtsportcoaches begeleiden de kinderen op professionele wijze bij de leuke oefeningen. Hier werden zij bij geholpen door 2 meiden van het junioren softbalteam.  Na afloop kregen de kinderen een flyer mee naar huis en zijn ze uitgenodigd voor een proefles bij BSV de Zuidvogels. 


Een leuke, sportieve en geslaagde ochtend dus!


In november en december zal er op de 

woensdagen bij de BSO’s aandacht worden besteed aan honkbal en kunnen de kinderen kennismaken met deze leuke stoere sport!  Ook daar zullen na afloop flyers worden uitgedeeld, om zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken voor deze mooie sport en natuurlijk onze gezellige club!19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page