top of page
Zoeken
  • website

Geslaagde Club BBQ


Met de opkomst van zo’n honderd gasten, een goed verzorgde BBQ, sfeervolle muziek, een ijzersterke barbezetting en een stormbaan voor de kinderen mag de BBQ van zaterdag 15 juli een zeer geslaagd evenement genoemd worden.

Nadat de eerste gasten gearriveerd waren brak er tegen 6 uur een stevige regenbui los. Dat was even minder, maar na een half uur was het weer droog en brak zelfs de zon nog even door. Het was een aangename temperatuur en na de bui stroomde de kantine snel vol. De BBQ werd aangestoken, er moest nog even gewacht worden totdat er gegeten kon worden, maar al snel vonden de hamburgers, de saté, de worstjes, het brood en de salades hun weg naar een gretige afnemer. Met een ideale mix van oud-leden, seniorleden en (ouders van) jeugdleden kon er weer ouderwets genoten worden van een gezellig samenzijn. Precies zoals Zuidvogels is: één grote familie (vereniging). De jongsten maakten gretig gebruik van de stormbaan, terwijl de oudere jeugd onvermoeibaar aan het ‘ballen’ was. Goede en geanimeerde gesprekken op een overvol terras en een goed gevulde kantine maakten het feest compleet.

Zuidvogels leeft! Dat blijkt maar weer. Maar om door te kunnen is meer nodig. Zoals eerder via de mail aangegeven is de eerstvolgende buitengewone ledenvergadering van 6 september a.s. hét moment waarop wij als vereniging kunnen laten zien dat wij het waard zijn om in te investeren. Dan gaan we een beroep doen op een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

Voor nu bedanken wij iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan dit zeer geslaagde evenement, wensen we iedereen een hele fijne vakantie en zien we elkaar weer graag uitgerust en gezond na de zomerstopweer terug. Tot dan!

Het bestuur


Kijk alle fotos op Zuidvogela Instagram:


89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page