top of page
Zoeken

Open Dagen bij BSV de Zuidvogels!

Ontdek Honkbal & Softbal bij BSV de Zuidvogels!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport voor zowel jongens als meisjes? Zoek niet verder! Bij BSV de Zuidvogels in Huizen zijn we klaar om je te verwelkomen tijdens onze open dagen. Of je nu vijf jaar oud bent of ouder, iedereen is welkom om mee te doen. En het beste van alles? Het is helemaal gratis en verplicht je tot niets!


Wanneer?

Markeer 6 april, 4 mei, of 22 juni in je agenda! Op deze dagen zwaaien we de deuren wijd open van 10:30 tot 12:00 uur voor iedereen. Als geen van deze data voor jou werkt, geen zorgen! Je kunt je ook aanmelden voor vijf gratis proeftrainingen op een moment dat jou beter uitkomt.


Hoe meld je je aan?

Aanmelden is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier invullen. Makkelijker kan het niet!


Wat staat er op het programma?

Op de open dag gaan we jou uitdagen. We willen dat je het beste uit je zelf haalt, maar vooral dat je plezier hebt. Natuurlijk zorgen we voor voldoende eten en drinken, een dosis muziek en een gezellige sfeer. Iedereen is welkom, of je nu al ervaring hebt met honkbal en softbal of niet. We beloven je dat je je meteen thuis zult voelen bij de leukste club van Huizen en omstreken.


Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor onze open dagen en ontdek zelf waarom honkbal en softbal bij BSV de Zuidvogels de perfecte keuze is voor jou.19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page