top of page
Zoeken
  • website

Oproep: Nieuwtjes voor de Clubsite
Beste leden,


mijn naam is Pim Jalvingh en ik ben speler van Heren 2 softbal. Ik heb me als vrijwilliger aangemenld om de website van onze club te beheren. Naast het up to date houden van onze site wil ik graag nieuwtjes en weetjes op de site plaatsen. Daarbij kan je van alles verzinnen:

- een leuk evenement wat aangekondigd wordt;

- een team wat kampioen gaat worden;

- een bijzondere prestatie van een lid of commissie;

- een leuk voorval;

- een leuk filmpje van een mooie actie;

- Etc, etc


Met z'n allen zijn wij de club en beleven wij van alles wat onze site leuk en levendig kan maken. Als jullie dat aan mij zouden willen mailen, dan zou dat super zijn. Mijn mailadres is pjalvingh@gmail.com


Alvast dank voor alle input!56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page