top of page
Zoeken
  • website

Wedstrijdverslag Heren 2 softbal - Diamonds / Centrals.

Bijgewerkt op: 25 sep. 2022


Na een lange zomerstop stond de eerste wedstrijd voor het heren 2 softball team gepland op vrijdagavond bij Diamonds / Centrals in Nieuwegein. Het team kreeg versterking van aspiranten honkballers Robin en Sjors. Ook Peter van het recreantenteam was van de partij en kwam zijn eerste competitiewedstrijd spelen.

Na een verfrissend buitje gingen we van start. Scoob stond heerlijk te pitchen en aan slag en in het veld ging het prima. We stonden al snel voor. Peter sloeg zijn eerste honkslag op competitieniveau. Proficiat Peter! Ook de beide invallende honkballers presteerden prima.

Helaas kreeg ons team na de tweede inning last van een soort vallende ziekte: de 1 na de andere bal viel uit de handschoen en de tegenpartij profiteerde van al deze fouten en scoorden punt na punt. Na de zoveelste valpartij kwam het team in de acceptatiefase: soms zit het mee en soms laat je alle ballen vallen :(

Einduitslag 18-8. De gebruikelijke feestvreugde na de wedstrijd bleef uit en waren we, voor de verandering, vroeg thuis.


Volgende week proberen we het opnieuw tegen de Wombats in de Bilt.
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page