top of page
Zoeken
  • website

Wintertrainingen

Na enkele maanden van welverdiende rust, zijn we in januari weer gestart met de trainingen. Tijdens de trainingen is er ook weer een open inloop (op zaterdagen van 11.00-12.00u) voor kids in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Nodig daar ook je vriendjes en vriendinnetjes voor uit! 

Wat is BeeBall?

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

Zuidvogels beschikt over veld wat speciaal is aangelegd voor onze enthousiaste BeeBall spelers, inclusief dug outs voor thuisploeg en de tegenstanders, plus bankjes waarop alle ouders lekker ontspannen naar de verrichtingen van hun kinderen kunnen kijken.


Wil je meer weten of je kind aanmelden voor een proeftraining? Vul het contactformulier in op onze website of bel met trainer Johnny Wiegers 06-28925091

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page